และการบรรยายในหัวข้อ “Technology transfer : What, Why & How?” Co-hosted by Food Innopolis@Kasetsart
เรื่อง “Technology transfer : a key success factor to build innovative food SMEs”
โดย ผศ.ดร.กิติพงษ์ รัตนาภรณ์ รองคณบดีฝ่ายกิจการเมืองนวัตกรรมอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
เรื่อง “Value creations of food products through food research and development”
โดย ดร. ประมวล ทรายทอง รองผู้อำนวยการฝ่ายวิจัย สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
และ Discussions on Experiences sharing of innovative food product development and CLMV market penetration. (All participants)