ภาพกิจกรรม :: การจัดการความปลอดภัยอาหารตลอดห่วงโซ่อาหารในยุคการระบาดของโควิด-19

📢 ภาพกิจกรรม Food Talks #2 By FoodInnopolis@Kasetsart

โดยเมืองนวัตกรรมอาหารส่วนขยาย ณ มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (FI@Kasetsart) ร่วมกับสถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร (IFRPD) มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ จัดการบรรยายออนไลน์ในหัวข้อ “การจัดการความปลอดภัยอาหารตลอดห่วงโซ่อาหารในยุคการระบาดของโควิด-19: Food Safety Management Along the Food Chain in the Era of COVID-19 Pandemic” บรรยายโดย ดร.จุฑามาศ กลิ่นโซดา นักวิจัย ฝ่ายจุลชีววิทยาประยุกต์ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มก. ที่พร้อมถ่ายทอดแนวทางในการควบคุมและจัดการอาหารให้ปลอดภัย รวมถึงให้มุมมองในอนาคตด้านการควบคุมอาหารปลอดภัยจากภาครัฐในยุคโควิด-19 เมื่อวันที่ 5 กรกฎาคม 2564 

ท่านสามารถติดตามการบรรยายย้อนหลังได้ที่ <<Live>> https://fb.watch/6HHpTWRdKw/

📌 รบกวนทุกท่านทำแบบประเมินที่ https://forms.gle/H8vguRExsywvsyvd8 เพื่อนำไปพัฒนากิจกรรมครั้งต่อไปด้วยนะคะ 

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมติดต่อ

คุณพงศ์พิพัฒน์ สนม

เมืองนวัตกรรมอาหารส่วนขยาย ณ มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (FI@Kasetsart)

โทรศัพท์ 093-689-6589 หรือ fi.kasetsart@gmail.com

_____________________________________________

Food Talks #2: Food Safety Management Along the Food Chain in the Era of COVID-19 Pandemic

July 5, 2021, FoodInnopolis@Kasetsart in cooperation with the Institute of Food Research and Product Development (IFRPD), Kasetsart University, had organized an online lecture “Food Safety Management Along the Food Chain in the Era of COVID-19 Pandemic”, by Dr. Jutamat Klinsoda, a researcher of Department of Applied Microbiology, IFRPD, who was ready to pass on guidelines for food safety control and management as well as to provide a perspective of food safety control in the future from the government during this COVID-19 era.

You can watch the lecture via the link below

📌  https://www.facebook.com/FoodInnopolis-at-Kasetsart-University-107610537842129/

If possible, please kindly leave us your comment in the google form below for our improvement next time

📌  https://forms.gle/H8vguRExsywvsyvd8