IFRPD Compass towards Good Health and Well-Being Forum on SDGs 2023

Institute of Food Research and Product Development (IFRPD) is very delighted to invite everybody to the IFRPD International Seminar: IFRPD Compass towards Good Health and Well-Being Forum on SDGs 2023

In celebration of the 80th anniversary of Kasetsart University and the 55th anniversary of the Institute of Food Research and Product Development (IFRPD). We, IFRPD, are proud to present the special international forum titled “IFRPD Compass towards Good Health and Well-Being Forum on SDGs 2023” on Tuesday, July 25, 2023 from 9:00 am to 3:30 pm at BulanPitakphon Conference Room, 3rd floor of Amorn Bhumiratana Building in Kasetsart University (Bangkhen Campus).

The forum is organized by the Institute of Food Research and Product Development (IFRPD) to highlight key discoveries and novel approaches that aim at understanding advances in research on functional foods and alternative ingredients, which could be directly or potentially food products to improve health and well-being. The contribute towards addressing some of the global challenges in the 21st Century.

FREE Registration at https://forms.gle/1QfHmdt7ZFuhivyK6

Registration Close on Friday, June 16, 2023

For more information, please visit our website https://sites.google.com/view/ifrpdforum2023/

Contact (Ms. Benjaluk)

E-mail: benjaluk.pa@ku.th

Tel: 0 2942 8629 ext 1217

สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ขอเชิญทุกท่านเข้าร่วมงานสัมมนาวิชาการนานาชาติ IFRPD Compass towards Good Health and Well-Being Forum on SDGs 2023 (เข็มทิศสู่สุขภาพและความเป็นอยู่ที่ดีว่าด้วยเป้าหมายการพัฒนาที่ยั่งยืน)

เนื่องในวาระครบรอบ 80 ปีแห่งมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ และครบรอบ 55 ปีแห่งสถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร ขอเรียนเชิญทุกท่านเข้าร่วมงานสัมมนาวิชาการนานาชาติ IFRPD Compass towards Good Health and Well-Being Forum on SDGs 2023 (เข็มทิศสู่สุขภาพและความเป็นอยู่ที่ดีว่าด้วยเป้าหมายการพัฒนาที่ยั่งยืน) ในวันอังคารที่ 25 กรกฎาคม พ.ศ.2566 เวลา 09.00 – 15.30 น. ณ ห้องบุหลันพิทักษ์พล ชั้น 3 อาคารอมรภูมิรัตน มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ วิทยาเขตบางเขน

งานสัมมนาในครั้งนี้ จัดโดยสถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ มีวัตถุประสงค์เพื่อเน้นย้ำการค้นพบที่สำคัญและเนวทางใหม่ที่มุ่งไปยังการทำความเข้าใจความก้าวหน้าในการวิจัยด้านอาหารเชิงฟังก์ชั่น (Functional Foods) และส่วนผสมทางเลือก (Alternative Ingredients) ซึ่งอาจเป็นผลิตภัณฑ์จากอาหารโดยตรงหรืออาจเป็นผลิตภัณฑ์ที่มีความเป็นไปได้ในการสร้างเสริมสุขภาพและความเป็นอยู่ที่ดีของประชากรโลก ภายใต้เป้าหมายการพัฒนาที่ยั่งยืน ซึ่งถือเป็นความท้าทายระดับโลกในศตวรรษที่ 21

งานนี้ลงทะเบียน ฟรี!

สามารถลงทะเบียนได้ที่ https://forms.gle/1QfHmdt7ZFuhivyK6

ปิดรับลงทะเบียน วันศุกร์ที่ 16 มิถุนายน พ.ศ. 2566

ข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับงานสัมมนา https://sites.google.com/view/ifrpdforum2023/

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ คุณเบญจลักษณ์
โทร. 0 2942 8629 ต่อ 1217
อีเมล benjaluk.pa@ku.th